VERHUIZINGEN

Een goed begin...

Wie gaat verhuizen maakt een nieuw begin. Daarom is verhuizen ook veel meer dan alleen het verplaatsen van uw spullen. Er zitten nogal wat emotionele kanten aan. Waar verhuist u naartoe? Of u nu naar Sliedrecht, Zwijndrecht of Papendrecht verhuist, T.Den Hartog JR Verhuizingen is uw partner. Onze diensten beperken zich niet tot deze drie plaatsen, maar strekken zich uit over de wijde regio Rotterdam-Breda. Wij zijn de verhuizer bij uitstek voor wie onbezorgd naar een nieuwe woning of het volgende bedrijfspand wil verhuizen.

Wij bieden de volgende diensten: 
 

 • in-/uitpak service
 • ​demontage en montage
 • huis en bedrijf bezemschoon opleveren (HBS)
 • dagtransporten en koerierswerkzaamheden

 
Wat mag u van T. Den Hartog JR. Verhuizingen verwachten:                         
 

 • gratis verhuisadvies
 • uw inboedel (gratis) verzekerd tot een bedrag van €23.000,-.
 • een vrijblijvend inventarisatiebezoek voor het berekenen van de omvang van uw verhuizing
 • wij maken gratis een passende verhuisofferte; dit neemt ca. 20 minuten in beslag tijdens ons bezoek
 • vakkundige, ervaren, betrouwbare, gediplomeerde, hardwerkende, meedenkende en vriendelijke verhuizers op uw verhuisdag
 • goedgekeurd verhuismateriaal zoals verhuissteigers, verhuisliften en lucht-geveerde verhuiswagens voorzien van laadklep
 • gunstige prijs/kwaliteit verhouding en een prettige  werksfeer

 
 
Of u nu groter of kleiner gaat wonen of verhuist van of naar een appartement, eengezinswoning, woonboot of villa: bij T. Den Hartog JR. Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor een zorgeloze verhuizing. Wij verzorgen particuliere verhuizingen door héél Nederland.
Wij verzorgen alle soorten verhuizingen; dus of het nu gaat om een gedeeltelijke verhuizing van alleen de grote stukken of een complete verhuizing  inclusief het inpakken van uw inboedel: bij T. Den Hartog JR. Verhuizingen bent u altijd aan het goede adres.

Boedelruimingen en bezemschoon opleveren:
 
 
Indien u een woning gaat verlaten of deze leeg moet opleveren, dan kan T. Den Hartag JR. Verhuizingen uit Dordrecht  u daarbij van dienst zijn. Wij maken de woning voor u leeg en leveren het indien gewenst bezemschoon op. De spullen die u niet meer kunt gebruiken nemen wij mee om een tweede leven te geven. Bezemschoon opleveren doen wij volgens de richtlijnen van de woningbouwverenigingen.

Een pand dat verkocht  gaat worden leveren wij op naar wens van de verkopende partij.
Dat kan zijn: het verwijderen van vloerbedekking, zeil, gordijnrails, planken, het leeghalen van zolders, bergingen  en garages.
Wij mogen geen chemisch afval of asbesthoudende materialen verwijderen of afvoeren.
Maak tijdig een afspraak voor een bezoek aan huis, ruim 2 weken voordat  de woning moet worden opgeleverd.

Grote stukken verhuizen

Indien u besluit om uw verhuizing  voor een deel zelf te doen, maar u ziet op tegen het verhuizen van uw grotere en zwaardere stukken, dan kunt u het overbrengen van deze spullen aan ons overlaten. Te denken valt bijvoorbeeld aan die ene grote kast, uw bank, de wasmachine, de koelkast, etc.

Nauwkeurig wordt vooraf besproken wat onze werkzaamheden zullen zijn op basis van een vast bedrag of uurprijs.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s